Forever termékek, Forever Living termékek,

Forever termékek, Forever Living termékek,

http://www.flpshop.hu/

FLPshop főoldal


Üdvözöljük Önt a Forever Living Products Magyarország Kft. internetes áruházában!
Társaságunk számos szabadalommal rendelkezik az ALOE VERA stabilizálására vonatkozóan, ami kiváló minőségű ALOE alapú termékeket garantálja az ön számára. ALOE VERA készítményeink voltak az elsők, amelyek konzisztenciájukért és tisztaságukér megkapták a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét. Több termékünk kóser és iszlám elismerő pecsétekkel is rendelkezik, ami jól mutatja a Forever Living Products globális jelenlétét.

Az áruház kínálatának megtekintéséhez használja a bal oldali menüt. Vásárlásra azonban csak azok a bejegyzett partnereink jogosultak, akik forgalmazói azonosító számmal és a belépéshez szükséges jelszóval rendelkeznek.

 • HA ÖN NEM AZ FLP TERMÉKFORGALMAZÓJA:
  Amennyiben Ön még nem regisztrált termékforgalmazó partnerünk, de vásárolni szeretne áruházunkban, kérjük, kattintson az oldal jobb felső sarkában található Forgalmazói jelentkezés feliratra, ahol további információkat talál, és elvégezheti a regisztrációt is.
   
 • HA ÖN A FORGALMAZÓNK, DE NINCS A VÁSÁRLÁSHOZ SZÜKSÉGES JELSZAVA:
  Amennyiben Ön rendelkezik forgalmazói azonosító számmal, de az internetes áruház használatához szükséges jelszava még nincsen, jelszót e-mail-ben kérhet tőlünk (webshop@flpseeu.hu vagy it@flpseeu.hu), nevének, forgalmazói kódszámának és egy harmadik, adatbázisunkban rögzített személyes adatának megadásával.
   
 • HA ÖN A FORGALMAZÓNK, ÉS RENDELKEZIK JELSZÓVAL:
  Amennyiben Ön rendelkezik forgalmazói azonosító számmal és az internetes áruház használatához szükséges jelszóval, az áruházba való belépéshez írja be azokat az oldal tetején, a Bejelentkezés az áruházba felirat alatti beíró ablakokba, majd kattintson az azoktól jobbra álló OK gombra.

Bővebb tájékoztatást a fenti [ ÁRUHÁZUNK HASZNÁLATÁRÓL ] menüpontnál talál. 

Tájékoztató ellenőrizetlen forrásból történő vásárlás kockázatairól >>>

Az áruház üzemeltetője: Forever Living Products Magyarország Kft.
Székhelye: 1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11. 
Telefonszáma: (+36-)1-269-5370 
Levelezési címe: 1439 Budapest, Pf.:745. 

Az üzlet címe: 1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11. 
MKEH nyilvántartási szám: C/ 083 786.

A Forever Living Products Kft. honlapján található anyagok letöltése engedélyhez kötött, kérjük, hogy az anyagok másolásához, sokszorosításához, letöltéséhez, újra megjelentetéséhez, részben vagy egészben történő felhasználásához szíveskedjen cégünk engedélyét kérni. A szerzői illetve egyéb jog által védett anyagok jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik és következményekkel jár.

 

Ajouter un commentaire